Bojana Jevtić

Osnovne studije sam završila na Univerzitetu u Beogradu, smer specijalni […]

23.10.2022.
1 minut čitanja

Osnovne studije sam završila na Univerzitetu u Beogradu, smer specijalni pedagog, Bogato praktično iskustvo sam stekla u radu sa decom, mladima i porodicama u oblasti socijalne zaštite, a u cilju pružanja psihosocijalne podrške. U želji za usavršavanjem i sticanjem dodatnih praktičnih veština, završila sam savetovanje i psihoterapiju O.L.I. integrativnog psihodinamskog metoda. Kao savetnik i psihoterapeut radim u Savetovalištu za decu i porodicu, sa posebnim interesovanjem u radu sa mladima. Iskustvo u radu kao supervizor i savetnik na Roditeljskom telefonu mi je omogućilo dodatne profesionalne uvide. U dugogodišnjem radu uvek sam težila da povežem teorijsko znanje sa praktičnim iskustvom, što me je oblikovalo lično i profesionalno.

Povezani članci

Mentalno zdravlje iz ugla psihoterapeuta

Mentalno zdravlje nije samo odsustvo mentalnih poremećaja, već podrazumeva aktivnu usmerenost na dobrobit i blagostanje pojedinca.

20.02.2024.
Pročitaj

Kako razgovor može da pomogne?

Nekada je veoma teško započeti razgovor o problemu koji nas muči. Plašimo se da nas drugi neće razumeti, da će umanjiti značaj onoga što proživljavamo, da će nas možda osuditi ili čak i odbaciti.

20.02.2024.
Pročitaj

Faktori rizika za samoubistvo

Iako nije uvek jednostavno da se neki od ovih rizika uoči, bitno je da osvestimo da svaki od njih može igrati značajnu ulogu u životima kako naših najbližih, tako i nas samih. Jedno naizgled obično pitanje „Kako si?“ može promeniti čitav niz posledičnih događaja, samo ako se na njega odgovori iskreno.

20.02.2024.
Pročitaj
Girl

Hitno ti je
potrebna pomoć?

Pozovi SOS centar Zakaži online savetovanje