Saša Birta

Završio sam psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu i edukacije […]

29.11.2022.
1 minut čitanja

Završio sam psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu i edukacije iz geštalt psihoterapije,  Imam višegodišnje iskustvo u radu sa decom i mladima, kao i iskustvo u radu sa ranjivim i osetljivim kategorijama klijenata. U svom radu i pristupu, preko zainteresovanog i pažljivog slušanja i uspostavljanja kontakta, nastojim da svoje klijente podržavam na putu povezivanja odvojenih fragmenata životnih doživljaja i formiranja stabilnijih  figura iskustva. Na taj način dajem podršku mladima na putu ka odgovornom odrastanju.

Povezani članci

Mentalno zdravlje iz ugla psihoterapeuta

Mentalno zdravlje nije samo odsustvo mentalnih poremećaja, već podrazumeva aktivnu usmerenost na dobrobit i blagostanje pojedinca.

20.02.2024.
Pročitaj

Kako razgovor može da pomogne?

Nekada je veoma teško započeti razgovor o problemu koji nas muči. Plašimo se da nas drugi neće razumeti, da će umanjiti značaj onoga što proživljavamo, da će nas možda osuditi ili čak i odbaciti.

20.02.2024.
Pročitaj

Faktori rizika za samoubistvo

Iako nije uvek jednostavno da se neki od ovih rizika uoči, bitno je da osvestimo da svaki od njih može igrati značajnu ulogu u životima kako naših najbližih, tako i nas samih. Jedno naizgled obično pitanje „Kako si?“ može promeniti čitav niz posledičnih događaja, samo ako se na njega odgovori iskreno.

20.02.2024.
Pročitaj
Girl

Hitno ti je
potrebna pomoć?

Pozovi SOS centar Zakaži online savetovanje