Milena Gajović

Moje višegodisnje iskustvo je u radu sa decom, mladima i […]

29.11.2022.
1 minut čitanja

Moje višegodisnje iskustvo je u radu sa decom, mladima i porodicama kroz socijalni rad i sistemsku porodičnu psihoterapiju.

Ispunjava me, inspiriše i motiviše rad sa ljudima. Verujem da kroz bolje upoznavanje sebe razvijamo kapacitete za nošenje sa raznim izazovima koje nam život donosi. Kroz rad sa klijentima ali i svoj lični rad uverila sam se u moć psihoterapije i lekovitost odnosa terapeut-klijent.  Tu sam da zajedno rastemo, razvijamo se, bolje upoznajemo sebe i prevaziđemo prepoznate izazove.

Povezani članci

Mentalno zdravlje iz ugla psihoterapeuta

Mentalno zdravlje nije samo odsustvo mentalnih poremećaja, već podrazumeva aktivnu usmerenost na dobrobit i blagostanje pojedinca.

20.02.2024.
Pročitaj

Kako razgovor može da pomogne?

Nekada je veoma teško započeti razgovor o problemu koji nas muči. Plašimo se da nas drugi neće razumeti, da će umanjiti značaj onoga što proživljavamo, da će nas možda osuditi ili čak i odbaciti.

20.02.2024.
Pročitaj

Faktori rizika za samoubistvo

Iako nije uvek jednostavno da se neki od ovih rizika uoči, bitno je da osvestimo da svaki od njih može igrati značajnu ulogu u životima kako naših najbližih, tako i nas samih. Jedno naizgled obično pitanje „Kako si?“ može promeniti čitav niz posledičnih događaja, samo ako se na njega odgovori iskreno.

20.02.2024.
Pročitaj
Girl

Hitno ti je
potrebna pomoć?

Pozovi SOS centar Zakaži online savetovanje