Marina Stanojković

Studije pedagogije završila sam na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a […]

29.11.2022.
1 minut čitanja

Studije pedagogije završila sam na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a potom nastavila edukaciju iz Sistemske porodične terapije gde sam stekla zvanje porodičnog psihoteraputa. Imam dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i mladima i njihovim porodicama kako u okviru posla kojim se bavim, tako i u privatnoj praksi. Smatram da ragovorom sa osobama kojima je podrška u toku njihovog razvoja potrebna, pomažem da bolje razumeju svoje unutrašnje procese i idu dalje putem koje žele, ka ostvarivanju njihovih ciljeva. Otvorena sam, komunikativna, spremna da saslušam i dam adekvatnu podršku. 

Povezani članci

Mentalno zdravlje iz ugla psihoterapeuta

Mentalno zdravlje nije samo odsustvo mentalnih poremećaja, već podrazumeva aktivnu usmerenost na dobrobit i blagostanje pojedinca.

20.02.2024.
Pročitaj

Kako razgovor može da pomogne?

Nekada je veoma teško započeti razgovor o problemu koji nas muči. Plašimo se da nas drugi neće razumeti, da će umanjiti značaj onoga što proživljavamo, da će nas možda osuditi ili čak i odbaciti.

20.02.2024.
Pročitaj

Faktori rizika za samoubistvo

Iako nije uvek jednostavno da se neki od ovih rizika uoči, bitno je da osvestimo da svaki od njih može igrati značajnu ulogu u životima kako naših najbližih, tako i nas samih. Jedno naizgled obično pitanje „Kako si?“ može promeniti čitav niz posledičnih događaja, samo ako se na njega odgovori iskreno.

20.02.2024.
Pročitaj
Girl

Hitno ti je
potrebna pomoć?

Pozovi SOS centar Zakaži online savetovanje