Jelena Radovanović

Osnovne studije psihologije završila sam na Filozofskom fakultetu, a potom […]

29.11.2022.
1 minut čitanja

Osnovne studije psihologije završila sam na Filozofskom fakultetu, a potom nastavila dalje usavršavanje na edukaciji iz Sistemske porodične terapije, kao i na edukaciji iz racionalno-emocionalno bihejvioralne terapije. Posebno interesovanje i dugogodišnje iskustvo imam u radu sa decom, mladima i porodicama sa traumatskim iskustvom. Iskreno verujem da uz podršku u teškim trenucima i odnos podržavanja svaka osoba može da nastavi dalje i iskoristi svoje potencijale kako bi joj život bio prijatniji i bolji. 

Povezani članci

Mentalno zdravlje iz ugla psihoterapeuta

Mentalno zdravlje nije samo odsustvo mentalnih poremećaja, već podrazumeva aktivnu usmerenost na dobrobit i blagostanje pojedinca.

20.02.2024.
Pročitaj

Kako razgovor može da pomogne?

Nekada je veoma teško započeti razgovor o problemu koji nas muči. Plašimo se da nas drugi neće razumeti, da će umanjiti značaj onoga što proživljavamo, da će nas možda osuditi ili čak i odbaciti.

20.02.2024.
Pročitaj

Faktori rizika za samoubistvo

Iako nije uvek jednostavno da se neki od ovih rizika uoči, bitno je da osvestimo da svaki od njih može igrati značajnu ulogu u životima kako naših najbližih, tako i nas samih. Jedno naizgled obično pitanje „Kako si?“ može promeniti čitav niz posledičnih događaja, samo ako se na njega odgovori iskreno.

20.02.2024.
Pročitaj
Girl

Hitno ti je
potrebna pomoć?

Pozovi SOS centar Zakaži online savetovanje