Hristina Brđović

Završila sam Filozofski fakultet, grupa za psihologiju na univerzitetu u […]

29.11.2022.
1 minut čitanja

Završila sam Filozofski fakultet, grupa za psihologiju na univerzitetu u Beogradu. Radno i profesionalno iskustvo sticala sam u vrtiću, školi i od 2001. godine u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine. Radim kao psiholog, psihoterapeut i interni supervizor na različitim programima koje  ustanova razvija. Završila sam Napredni trening kurs iz Racionalno emocionalno bihejvioralne terapije, ovladala znanjima i veštinama porodičnog psihoterapeuta, sistemske porodične terapije i prošla niz specijalizovanih obuka za Telefonsko savetovanje dece, mladih i odraslih osoba. Imam preko 15 godina terapisjkog iskustva u radu sa decom, mladima i porodicama sa traumatskim iskustvom i svojim znanjem i iskustvom mogu da dam potrebnu individualnu i porodičnu podršku za lični i sistemski razvoj. 

Povezani članci

Mentalno zdravlje iz ugla psihoterapeuta

Mentalno zdravlje nije samo odsustvo mentalnih poremećaja, već podrazumeva aktivnu usmerenost na dobrobit i blagostanje pojedinca.

20.02.2024.
Pročitaj

Kako razgovor može da pomogne?

Nekada je veoma teško započeti razgovor o problemu koji nas muči. Plašimo se da nas drugi neće razumeti, da će umanjiti značaj onoga što proživljavamo, da će nas možda osuditi ili čak i odbaciti.

20.02.2024.
Pročitaj

Faktori rizika za samoubistvo

Iako nije uvek jednostavno da se neki od ovih rizika uoči, bitno je da osvestimo da svaki od njih može igrati značajnu ulogu u životima kako naših najbližih, tako i nas samih. Jedno naizgled obično pitanje „Kako si?“ može promeniti čitav niz posledičnih događaja, samo ako se na njega odgovori iskreno.

20.02.2024.
Pročitaj
Girl

Hitno ti je
potrebna pomoć?

Pozovi SOS centar Zakaži online savetovanje